NEKOME VISI POSAO

Na sva usta hvali Modrića, a zapravo ima pakleni plan!

14.04.2015 u 12:19

Bionic
Reading

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka Atletico će na svojem Vicente Calderonu ugostiti Real (utorak, 20.45). Dva dvoboja gradskih rivala u najjačem nogometnom natjecanju mogla bi odlučiti o sudbini trenera 'kraljeva' Carla Ancelottija

Uoči velikih dvoboja Atletica i Reala španjolski mediji su se raspisali o sudbini Carla Ancelottija. Talijanski stručnjak je omiljen lik u Madridu, i kod navijača i kod igrača, no to u kraljevskom klubu puno ne znači. Jedino trofeji čuvaju posao, a 55-godišnji strateg ih se naosvajao. S 'kraljevima' je prošle sezone stigao do jubilarne desete krune u ovom natjecanju.

No to je prošlost. Španjolski mediji tvrde kako mu budućnost na Santiago Bernabeu upravo ovisi o utakmicama s Atleticom. Ukoliko bi se Real u četvrtfinalnoj fazi oprostio od obrane naslova tada bi Ancelotti postao bivši.

A pred Ancelottijevom družinom je težak zadatak. Atletico je ove sezone pravi penicilin za kraljevski klub. Trener Diego Simeone zna kako se suprotstaviti Realu iako mu iz usta izlaze samo riječi hvale kada priča o Modriću i ekipi.

Kako i gdje gledati Ligu prvaka?

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice Lige prvaka možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr.

'Imamo veliko poštovanje prema njima. Oni su u dobroj formi, a svima je poznato da žele osvojiti naslove u domaćem prvenstvu i u Ligi prvaka. Imaju više talenta na različitim pozicijama i igrače kao što su Ramos, James i Modrić koji im daju dodatnu agresivnost i razvijaju potencijal momčadi', pričao je Simeone.

Simeone jako poštuje Ancelottija, no sigurno ni ne zaboravlja poraz u finalu Lige prvaka od Reala. Slatka osveta bi bila upravo da Atletico prođe Real, a Talijan dobije otkaz.