ITALIJA - ENGLESKA

Na pomolu trampa između dva velikana u koju je uključen i jedan od Dalićevih aduta; tko bi više profitirao?

31.05.2018 u 17:28

Bionic
Reading

Inter će sljedeće sezone igrati u Ligi prvaka, a vodstvo kluba u potrazi je za pojačanjima s kojima bi promijenili krvnu sliku u svlačionici, jer znaju da ova momčad trenutačno nije konkurentna za najviše domete u Europi

'Nerazzurri' su zadnjih mjeseci iskazali zanimanje za veznjakom Tottenhama Mousom Dembeleom (30). Belgijski reprezentativac zadnje je tri sezone jedan od ključnih igrača 'spursa', njegova tržišna vrijednost je 20 milijuna eura, ali glavni ljudi na White Hart Laneu poznati su kao tvrdi pregovarači pa su svoje nogometaše prodavali i za veće iznose na koji su procijenjeni.

Uz to Inter mora paziti na financijski fair-play i jasno je da ukoliko žele dovesti par igrača da će isto tako morati prodavati. Prema informacijama s kojima raspolaže Corriere dello Sport iz talijanskog kluba su spremni na zamjenu igrača pa bi u drugom smjeru krenuo Ivan Perišić.

  • +7
Ivan Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Hrvatski krilni igrač od ranije je zanimljiv Tottenhamu, ranije se dovodio u vezu sa Manchester Unitedom, pa je možda došlo vrijeme da napokon završi na 'Otoku'.

Jedini problem će u cijelo priči biti Tottenham, jer bi Inter za Perišića mogao zahtijevati osim Dembelea i još nekih 20-25 milijuna eura u gotovini (koje bi uložio u neke druge prinove). No treba znati da Englezi nisu u dobrom položaju za nekakve ultimatume, jer Belgijancu ugovor istječe u lipnju 2019., dok je recimo Perišić vezan uz Inter do ljeta 2022.

Belgijski nogometaš Mousa Dembele Izvor: Društvene mreže