DIREKTNO IZ ITALIJE

Na Kantridu stiglo veliko pojačanje, a nije Cassano!

04.02.2015 u 14:48

Bionic
Reading

Na Kantridi su predstavili još jedno igračko pojačanje. Riječ je o Josipu Radoševiću, bivšem hajdukovcu kojeg je bivši izbornik Štimac lansirao u reprezentaciju te mu pomogao da se preseli u Napoli

Nakon Filipa Bradarića, kojeg su predstavili u utorak, pod stijenama Kantride imali su još jedno predstavljanje jer je na posudbu do kraja kalendarske godine iz Napolija stigao Josip Radošević

'Josip je, slično kao i Filip Bradarić, mlad i perspektivan igrač. Ne manje bitno, ima i iskustvo igranja u jakom klubu i jakoj ligi. No i na njemu je da se dokaže treneru i izbori za poziciju u momčadi te napravi nov iskorak u svojoj karijeri, što sigurno zaslužuje po svom potencijalu', rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora Rijeke.

Josip Radošević odigrao je 33 utakmice u hrvatskom prvenstvu u dresu Hajduka, a upisao je i nastup za seniorsku reprezentaciju Hrvatske na gostovanju protiv Belgije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. Radošević je ujedno igrao za sve mlade uzraste hrvatske reprezentacije.

'Moja prva želja je bila doći u Rijeku. Došao sam u klub koji ima jasne ambicije i jasna očekivanja uz trenera koji voli raditi s mladim igračima. Došao sam se dokazati i dati sto posto na terenu. Poznajem igrače Rijeke, ekipa je povezana i neće biti nikakvih problema', rekao je Josip Radošević.

Naravno, Kekov igrački kadar sada je znatno pojačan, ali ostaje otvoreno pitanje u kakvoj je Radošević formi te koliko će mu trebati da se uklopi u igru momčadi s Kantride.

Za povremenog reprezentativca ovo je odličan potez jer od prelaska u Napoli i nije baš igrao, a za 20-godišnjaka je najvažnije imati što više utakmica 'u nogama'.