ZALJUBLJENA I ZBUNJENA

Muke po Lindsay Vonn: Sve je trajalo samo pet minuta!

05.06.2013 u 16:00

Bionic
Reading

Američka skijašica Lindsey Vonn sudjelovala je na dodijeli CFDA Fashion Awardsa gdje s javnošću podijelila detalje iz svoje veze s golferom Tigerom Woodsom, no također je na glamuroznom događaju u skupocjenoj haljini morala napraviti doping test, koji nije nimalo glamurozan

Nakon što su javno priznali vezu, američka skijašica Lindsey Vonn te golfer Tiger Woods stalna su 'poslastica' medija. Jedna od najboljih skijašica priznala je na dodjeli CFDA Fashion Awardsa u New Yorku kako je presretna u vezi s Tigerom.

'Mi smo vrlo slični. Oboje smo u vrhunskom sportu i imamo razumijevanje za obaveze koje imamo. Sretni smo zajedno. S obzirom na to da samo vježbam u teretani, mogu biti gdje želim tako da nismo puno odvojeni, što je odlično', kazala je Vonn.

Vonn je na dodjelu Fashion Awardsa u New Yorku došla u skupocjenoj haljini Cynthije Rowley napravljenoj samo za nju. No, koliko god to bio glamurozan događaj, Amerikanka se 'sudarila' s nevjerojatnom i nimalo glamuroznom situacijom koja ju je malo zbunila.

Vonn je na dodjeli nagrada morala obaviti dopinšku kontrolu koja pak znači davanje urina, što u tako glamuroznoj haljini i na takvom događaju nije nimalo jednostavno. Ljudi iz Međunarodnog olimpijskog odbora stigli su pred Lincoln Centar gdje su morali pričekati Vonn kako bi napravila doping kontrolu, točnije, kako bi se pomokrila.

'Linday se našla s ljudima iz MOO-a u toaletu. Cynthia (prijateljica i dizajnerica) je stajala pred vratima kako nitko ne bi ušao u toalet dok se ne obavi testiranje. Sve je trajalo pet minuta', prenosi NY Post riječi neimenovanog izvora koji je bio na tom glamuroznom događaju.

Dobra vijest u cijeloj ovoj stvari jest što je Vonn prošla test.