KLUB ODAHNUO

Mukama dolazi kraj: Bilić otkrio javnosti sretnu vijest!

23.12.2015 u 18:57

Bionic
Reading

West Ham nije pobijedio u Premiershipu još od listopada, no tome bi mogao doći uskoro kraj, jer Slaven Bilić potvrdio je na press konferenciji uoči 'Boxing Dayja' da se najbolji igrač Dmitri Payet vraća prije nego što je to itko očekivao...

Sedam utakmica bez pobjede nanizao je londonski klub i zbog toga se vratio u sredinu ljestvice Premiershipa, a bio je uz bok Leicestera još potkraj listopada. Slaven Bilić prolazi prvu dugotrajnu krizu otkad je preuzeo West Ham, a sve je počelo ozljedom najboljeg nogometaša Dmitrija Payeta kojem je James McCarthy početkom studenog u dvoboju s Evertonom ozlijedio gležanj.

Najavljeno je bilo kako Francuza neće biti na terenu puna tri mjeseca, a bivšem hrvatskom izborniku zbog toga je pao mrak na oči. Ipak, uoči tradicionalnog 'Boxing Dayja' i gostovanja kod Aston Ville, naš strateg objavio je neočekivanu vijest.

'Dmitri Payet oporavlja se brže nego što je bilo planirano. Mogao bi s nama početi trenirati nakon Ville, a već je s fitnes trenerima. Mogao bi igrati već protiv Liverpoola, što bi bio veliki impuls za nas,' izjavio je Slaven Bilić najavivši bolje dane početkom nove godine. Naime, West Ham dočekuje Liverpool 2. siječnja, što bi značilo da bi se Payet mogao vratiti nakon manje od dva mjeseca izbivanja, iako su bila najavljena tri.

Što se ostalih tiče, muku s ozljedom sada muči i Andy Caroll i Bilić mora biti strpljiv s napadačkim dijelom ekipe. No, Aston Villa je daleko najslabija momčad u Premiershipu ove sezone pa je ova utakmica u subotu idealna prilika 'čekićarima' za prekid crne serije, uoči povratka Payeta s kojim igra momčadi izgleda sasvim drukčije...