dolaze bolji dani?

Mukama Atletica došao kraj: Stižu dugo iščekivana velika pojačanja!

26.12.2017 u 15:52

Bionic
Reading

Atletico Madrid zbog zabrane dovođenja igrača tijekom ljetnog prijelaznog roka dugo je morao čekati na dolazak Diega Coste i Vitola, no oni će od siječnja napokon imati pravo igrati...

Zimski prijelazni rok još nije počeo, a teško da će itko pronaći jača pojačanja od onih koje je Atletico osigurao još prošlog ljeta.

  • +3
Diego Costa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Momčad Diega Simeone zbog nepravilnosti pri potpisivanju ugovora s maloljetnim nogometašima kažnjena je zabranom dovođenja igrača tijekom ljetnog prijelaznog roka, ali sada konačno ima pravu na njih.

Od sljedeće utakmice u momčad se vraća Diego Costa koji je poveo crveno-bijele do naslova prvaka 2014. godine, prije nego što je prešao u Chelsea.

Brazilac sa španjolskom putovnicom razišao se s Conteom i nije uopće igrao pola godine, ali sada je spreman na novi početak.

Buran je bio i prelazak Vitola u Atletico, Sevilla je pravdu tražila i na sudu, a posudba u Las Palmasu bila je ove jeseni obilježena ozljedama, no riječ je o vrhunskom veznjaku koji je Simeoneu izuzetno potreban.

Atletico je skupo platio Fifinu kaznu ispadanjem iz Lige prvaka ove sezone, a u Primeri drži drugo mjesto, no s devet bodova zaostatka za Barcelonom. Međutim, za trofeje nije kasno, jer i u Kupu kralja i u Europskoj ligi imat će s ovako jakim pojačanjima crveno-bijeli što za reći...