UTIHNULI U KOREJI

Mrzitelji Vettela priznali poraz i pognuli glave

06.10.2013 u 11:33

Bionic
Reading

Nakon četvrte pobjede u nizu na Velikoj nagradi Južne Koreje Sebastiana Vettela nisu dočekali zvižduci publike

Aktualnom F1 prvaku publika je glasno zviždala nakon trijumfa u Monzi i Singapuru, ali u Koreji se to nije ponovilo. Čini se da je i onima koji ne vole Vettela jasno da ga ni zvižduci ne mogu zaustaviti na putu do četvrte titule prvaka.

'Iskreno, ne mislim još na titulu. Pokušavam se koncentrirati na sadašnjost. Imali smo priliku prije dvije godine potvrditi naslov u Suzuki i uspjeli smo, ali ovaj put je još puno bodova u igri. Fernando još ima šanse i morao nastaviti biti u svom najboljem izdanju, no trenutno se jako dobro zabavljamo. Bolid odlično radi,' komentirao je Sebastian Vettel novu pobjedu, kojom se približio na korak ili najviše dva do novog naslova.

'Bilo je neizvjesno. Lotus je ovaj put imao veću širinu taktika, ali mi više brzine. Mislim da je Romain mogao otići ranije u boks i tada ne bismo mogli reagirati. Bilo bi gusto da nije bilo sigurnosnog automobila, ali na kraju, iako je Kimi bio konstantan, imali smo dvije ili tri desetinke na svojoj strani,' zaključio je 26-godišnji Nijemac koji je u Koreji pobijedio po tri put, 34. u karijeri.