opet je oduševio

Možete li vjerovati da je Zlatan Ibrahimović priznao svoje greške i kako je i on samo čovjek od 'krvi i mesa'?

13.12.2021 u 07:28

Bionic
Reading

Nogometaši Milana u subotu su gostovali kod Udinesea a za konačnih 1:1 zabio je 40-godišnji Zlatan Ibrahimović

Kako su Crveno-crni svoju prvenstvenu obvezu odradili u subotu, Zlatan Ibrahimović, koji je u drugoj minuti sudačke nadoknade zabio Udineseu za bod Milana, u nedjelju je opet imao priliku za novi show.

Naime, u milanskom Triennaleu odradio je promociju svoje knjige 'Adrenalina - Moje neispričane priče'.

Naravno, kao i u uvijek, Zlatan Ibrahimović on je bio svoj, iskren, a ovog puta čak i pomalo 'skroman'. Jer na bini je priznao kako je dosta naučio iz svih grešaka koje je radio, a što znači da je i on čovjek od 'krvi i mesa'.

No, isto tako dodao je kako se i dalje osjeća odlično iako mu je već 40 godina.

'Moraš izabrati svoj put i vjerovati u sebe. Svi radimo greške, ali najvažnije je iz tih grešaka naučiti. Najvažnije je biti svoj. Još sam tu s 40 godina, a to znači da to što radim, očito radim dobro', rekao je Ibrahimović.

'Nakon ozljede zbog koje sam godinu dana bio izvan terena, shvatio sam da mi je nogomet sve. Bojao sam se kraja jer nisam znao što me čeka. Pokazao sam da se s pravim stavom još uvijek može stvarati razlika, a zatim sam došao do tog stava. Zašto biti običan kad možeš biti najbolji?'

Zlatan je jedan od najboljih igrača koji nikad nije uzeo Zlatnu loptu. Ali zbog toga nije nesretan.

'Zlatna lopta je dobra stvar, ali ne treba mi kako bih znao da sam bolji od svih', naglasio je Zlatan.

Švedski napadač ove sezone igra odlično u dresu Milana. Nastupio je u deset prvenstvenih utakmica i ima učinak od sedam golova i dvije asistencije.