NE PROPUSTITE

Može li Osijek iskoristiti Dinamov umor i euforiju zbog Lige prvaka? Evo gdje možete gledati današnje dvije utakmice HT Prve lige...

30.08.2020 u 09:54

Bionic
Reading

U nedjelju su na rasporedu preostale dvije utakmice trećeg pretkola Hrvatski Telekom Prve lige. Varaždin dočekuje Lokomotivu (17.55), Dinamo je domaćin Osijeku (20.05), a obje utakmcie možete gledati na kanalu Arenasport 3

Dinamo – Osijek (20.55, Arenasport 3)

Derbi kola u kojeg domaćin ulazi s puno boljom atmosferom, ne samo jer je u prvenstvu na stopostotnom učinku, nego i zbog prolaska u treće pretkolo Lige prvaka. Utakmica sa Clujom je enormno potrošila 'modre' pa se očekuje da će trener Zoran Mamić dati priliku igračima koji su u drugom planu, a na njima je da je iskoriste.

U Maksimirskoj 128 ne traže alibi zbog promjena koje će se dogoditi u sastavu...

'Nije važno tko će zaigrati, Dinamova je obveza da uvijek ide na pobjedu kod kuće u prvenstvu', jasan je stav koji se može ćuti iz 'modre' svlačionice.

S druge strane u Osijeku nikako ne mogu biti zadovoljni otvaranjem sezone, samo bod u prve dvije utakmice premalo je za ambicije slavonskog prvoligaša.

  • +9
Istra 1961 - Dinamo Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic / CROPIX

'Prvo bih čestitao Dinamu na prolasku u sljedeće pretkolo Lige prvaka, zaslužili su pobjedu protiv Cluja i pokazali da su opet snažni i kvalitetni. Ako se netko može ravnopravno suprotstaviti Dinamu onda smo to mi! Prošle sezone smo odigrali dobro i u Maksimiru i u Gradskom vrtu, pa vjerujem da to možemo ponoviti uz puno truda, rada, entuzijazma, trke i taktičke discipline. Jasno je da ćemo pritom morati biti puno bolji nego li je to bio slučaj protiv Hajduka', izjavio je trener Osijeka Ivica Kulešević.

Varaždin – Lokomotiva (17.55, Arenasport 3)

Obje momčadi su u sezonu ušle s pobjedom i porazom, pa bi eventualni dobitnik ovoga dvoboja krenuo prema gornjem dijelu ljestvice. Varaždinci igraju kod kuće, a na ruku im ide i što je njihov suparnik imao obveze u Europi, no i dalje na stadionu ne može biti gledatelja.

'Uprava i tehničko osoblje kluba, nakon dobivanja dozvole i preporuke spremno je u najkraćem mogućem roku, sukladno uvjetima i danim mogućnostima osigurati sve potrebne mjere kako bi na našem stadionu ugostili barem dio gledateljstva', poručuju iz NK Varaždin.

Prošlosezonske utakmice ova dva kluba uvijek su bile atraktivne, a nekako imamo osjećaj da bi tako moglo biti i sada.

  • +14
Šibenik - Varaždin (2. kolo HT Prve lige) Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX

Sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige i pretkola Lige prvaka možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.