SRIJEDA - 16.30

Može li Gorica šokirati Hajduk na Poljudu? Evo gdje možete gledati današnju utakmicu SuperSport HNL-a!

26.10.2022 u 11:58

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka i Gorice danas od 16.30 sati (MAXSport 1) igraju na Poljudu zaostalu utakmicu 4. kola SuperSport HNL

Hajduk i Gorica nedavno su u okviru 13. kola prvi put odmjerili snage u tekućoj sezoni, a Bijeli su tada u Velikoj Gorici došli do pobjede u nadoknadi utakmice pogotkom Marka Livaje.

'Uvijek je zahtjevno igrati iza derbija. Razmišljamo samo o prvoj sljedećoj utakmici, o Gorici, nipošto ne mislimo o Lokomotivi. Svaka sljedeća utakmica nam je finale. U tom duhu i uz kvalitetnu izvedbu vjerujem da smo spremni za ovaj izazov. Prate nas problemi, ali uvijek igramo s najboljima, a najbolji su oni koji su najviše spremni. Još ćemo do utakmice dobiti odgovore za određene igrače, ali tko god bude istrčao bit će spreman za taj izazov. Imamo širok kadar, vjerujem u svakog igrača', istaknuo je Hajdukov trener Mislav Karoglan u najavi ovog susreta.

Bijeli su u petak odigrali derbi s Dinamom na Poljudu koji je završio rezultatom 1:1 te se i nakon te utakmice nalaze na drugom mjestu prvenstvene tablice s 27 osvojenih bodova iz 13 odigranih susreta.

Gorica je u posljednjem kolu poražena u gostima kod Lokomotive rezultatom 2:1 te i dalje drži posljednje mjesto na tablici sa 6 osvojenih bodova iz 13 susreta.

'Dobro znamo u kakvoj smo situaciji. Utakmica protiv Lokomotive je bila prilika da dođemo do tri boda i što prije uhvatimo korak s ostalim ekipama. Nažalost, odigrali smo dva različita poluvremena, prvo je bilo dosta loše, a u drugom smo mi bili bliže da okrenemo utakmicu na svoju stranu, ali dogodio se njihov drugi pogodak, koji su uspjeli sačuvati do kraja', osvrnuo se trener Igor Angelovski na posljednji prvenstveni dvoboj pa nastavio:

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

'Iz profesionalne i moralne obaveze osjetio sam da moram otići do predsjednika Črnka i ponuditi ostavku. Međutim, predsjednik to nije prihvatio te smo dogovorili kako riješiti neke stvari i izvući se iz ove situacije, a vjerujem da možemo.'

Novi međusobni susret igrat će se samo 11 dana nakon prošlog, koji je završio minimalnom pobjedom Hajduka u posljednjoj minuti sudačke nadoknade.

'Ta utakmica je pokazala da je Gorica ekipa koja može parirati svakome jer smo se držali dobro sve do 98. minute. Očekuje nas sasvim nova utakmica i ne volim reći da 'nemamo što izgubiti' već da imamo puno za dobiti', zaključio je.

  • +5
Velika Gorica, Gorica-Hajduk, navijači, Torcida, SuperSport HNL Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

Glavni sudac utakmice je Fran Jović, pomagat će mu Luka Pušić i Anto Marić, a četvrti sudac je Ante Čulina. Svi su iz Zagreba. VAR sudac je Ante Čuljak iz Zagreba, a asistent VAR suca je Robi Kezele iz Rijeke.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore