ISKRENI PORTUGALAC

Mourinho: Želim naslijediti Fergusona na klupi Uniteda

28.07.2009 u 13:16

Bionic
Reading

Jose Mourinho, aktualni trener milanskog Intera, priznao je da ga zanima preuzimanje Manchester Uniteda nakon što legendarni Alex Ferguson odluči otići u mirovinu

Iako ga za Inter veže dugogodišnji ugovor, Portugalac Jose Mourinho već sad razmišlja gdje će nastaviti karijeru nakon talijanske epizode. Kako sada stvari stoje, najizgledniji je povratak na Otok, i to ni više ni manje nego na klupu Manchester Uniteda. Prema tvrdnjama samog Mourinha, on je itekako zainteresiran za taj posao.

'Uzeo bih u obzir odlazak u Manchester United, no United mora željeti da upravo ja budem taj koji će naslijediti Alexa Fergusona. Ako bi to oni htjeli, onda bih došao. Volim Englesku i tamošnje navijače jer su izuzetno strastveni i rade nevjerojatnu atmosferu', kazao je Mourinho u razgovoru za Daily Mail te se očešao i o svoj bivši klub Chelsea.

'Prije odlaska iz Chelseaja sam dosta razgovarao s ljudima i na kraju se odlučio na odlazak. Bilo je teško otići jer smo se ja i klub voljeli, no s vremenom je klub krenuo na jednu, a ja na drugu stranu. Od mog odlaska ja sam nastavio s osvajanjem trofeja, a oni ne, i to je jedina promjena', završio je Portugalac.