LUDI PERFEKCIONIST

Mourinho pobjesnio na Ramosa i Ronalda

22.11.2010 u 08:42

Bionic
Reading

Trener Reala Jose Mourinho zbog suspenzije je novu pobjedu 'kraljeva' protiv Athletic Bilbaa (5:1) odgledao s tribina Santiaga Bernabeua, no svejedno nije bio svime zadovoljan

Mourinho je ludi perfekcionist koji ništa ne prepušta slučaju. Kod njega se zna tko izvodi korner s desne, a tko s lijeve strane, slobodnjak u zoni od 20 metara ili s veće udaljenosti, tko je zadužen za udarce s 'bijele točke' pa čak i tko nosi lopte ili vodu igračima.

Zato je u 57. minuti poludio na Cristiana Ronalada i Sergija Ramosa iako je u tome trenutku Real poveo 3:1. Naime, bio je jedanaesterac za domaćina, a umjesto da ga je izveo Portugalac to je napravio španjolski branič. Bez obzira na to što je Ramos bio precizan, kamere su snimile ljutog Mourinha. On je nekoliko puta pitao svog pomoćnika na terenu zašto je dozvolio Ramosu da puca.

Ne treba ni sumnjati kako su 'jezikovu juhu' dobili i pomoćnik Aitor Karanka i Sergio Ramosa, ali i Cristiano Ronaldo. Tko zna što bi tek bilo da Španjolac nije zabio.

No za navijače Reala je dobra stvar ta što se na tome primjeru vidjelo da Cristiana Ronalda ne zanimaju osobna priznanja poput utrke za najboljeg strijelca Primere s Lionelom Messijem, jer ne bi tako olako prepustio 'penal' suigraču koji je na taj način želio podignuti samopouzdanje.

Mourinho je poludio