PORTUGALAC BIJESAN

Mourinho: Male ekipe Barci poklanjaju bodove

27.09.2010 u 14:24

Bionic
Reading

Kao i uvijek, Jose Mourinho otvoreno kaže sve što misli. Tako je bilo i nakon remija njegova Reala, u kojem su njegovi igrači zakazali. No prozvao je Mourinho i male klubove, za koje je rekao da Barceloni olako prepuštaju bodove

Portugalski nogometni stručnjak Jose Mourinho, nakon blijede igre njegove momčadi s Levanteom, a koja je završila tek 0:0, sa samo jednim osvojenim bodom, nije bio previše uzbuđen. Doduše, Barcelona je taj kiks Reala iskoristila i preskočila ga na tablici, što je više uzrujalo ionako temperamentnog Portugalca.

'Odluka trenera Sportinga iz Gijona, Manola Preciada i nekoliko drugih klubova s kojima je Barca dosad igrala, u najmanju je ruku sporna. Protiv Barcelone u nekoliko navrata nisu igrale najjače momčadi, već rezervni sastavi', na svoj je način komentirao  Mourinho odluku trenera Sportinga ili i Athletica iz Bilbaa, koji su protiv Barce, odmarali većinu svojih najboljih igrača.

'Ne znam koliko će bodova biti potrebno za osvojiti naslov prvaka, ali znam da će to biti teško ako će manji klubovi lagano bodove prepuštati Barceloni. Predaju se već uoči utakmice i igraju s rezervnim igračima. Puno je takvih primjera koji nam ne idu na ruku', priznao je 'Special One' i podigao temperaturu među španjolskim novinarima.

'Pravi odgovor čeka ga u studenome, kada ćemo se susresti na travnjaku', odgovorio je trener Sportinga iz Gijona.