HOĆE LI POSLUŠATI?

Mourinho dobio zlata vrijedan savjet: Treba tebi Modrić!

17.09.2016 u 17:05

Bionic
Reading

Nakon razočaravajućeg poraza od Feyenoorda, legendarni Paul Scholes upozorio je Josea Mourinha da mu treba igrač koji će držati veznu liniju na okupu te mu savjetovao da kupi Luku Modrića ili Tonija Kroosa sljedećeg ljeta...

Manchester United dobro je otvorio sezonu, no poraz u gradskom derbiju protiv Cityja te debakl u gostima kod Feyenoorda neke je igrače stavio pod žestoke kritike, a ponajviše Paula Pogbu koji je za više od 100 milijuna eura doveden iz Juventusa.

Francuz zasad na terenu ne pokazuje da vrijedi te silne milijune i britanski mediji nemaju strpljenja, a legendarni Paul Scholes dao je savjet Joseu Mourinhu kako izvući maksimum iz Pogbe.

'Uz njega treba biti veznjak koji će kontrolirati igru. Vjerojatno će morati nekog kupiti ako to želi. Luku Modrića ili Tonija Kroosa. Mislim da će obojica biti dostupni. Mislim da bi Pogba bio puno bolji uz takav tip suigrača,' izjavio je bivši veznjak Manchester Uniteda i naglasio glavni problem Francuza:

'On pokušava preći tri ili četiri igrača i trči s loptom. Trebao bi pojednostavniti stvari. Manchester United nije kupio Messija da pređe petoricu i zabije u rašlje. Kupili su moćnog veznjaka koji zna kontrolirati loptu, koji ima vještinu, može dodavati prema naprijed i trčati.'

U gostima kod Watforda ove nedjelje Paul Pogba imat će se prilike iskupiti...