PREPORUKA ŠTIMCU

Motivirani Petrić - preko Fulhama do reprezentacije

08.07.2012 u 14:56

Bionic
Reading

Mladen Petrić bio je među 'nesretnicima' jer nije išao s Bilićevom družinom na Euro u Poljsku i Ukrajinu. Sada se Petrić nada da će se igrama u novom klubu i pred novim navijačima, u Fulhamu, nametnuti i Štimcu, ali i opravdati svoj dolazak na Otok

Mladen Petrić, 31-godišnji hrvatski nogometaš, jedno je od većih pojačanja koje je ovog ljeta realizirao londonski Fulham, prošle sezone devetoplasirana momčad Premiershipa.

Petrić će u Fulhamu raditi pod trenerskom palicom Nizozemca Martina Jola, s kojim je radio i jedno vrijeme u Hamburgu, odakle se Petrić preselio na Otok, u svoj prvi premierligaški klub u karijeri.

'Iako po prvi put dolazim na Otok i mijenjam potpuno okruženje, jednim dijelom osjećam da dolazim na poznato. Takav osjećaj vjerojatno u meni budi Jol kojeg jako dobro poznam', rekao je Petrić i nastavio:

'Vrlo dobro znam da će na Craven Cottageu biti posebna atmosfera. Znam da su navijači Fulhama vatreni, a vjerujem i da ću se zbližiti s njima i da će biti lijepo igrati u novom dresu'.

Prošle je sezone Fulham sezonu završio na devetom mjestu, a za iduću je najavio napad na izlazak u Europu.

'Znam da Fulham ima velike ciljeve. To mi je drago, postoje novi izazovi u mojoj karijeri. Uvjeren sam u uspješnu klupsku sezonu svog novog kluba', zaključio je povremeni hrvatski reprezentativac koji nije igrao na Euru 2012.