UTAKMICA ODLUKE

'Moramo pobijediti Hrvatsku i uloviti ova tri boda!'

26.03.2013 u 10:01

Bionic
Reading

Kapetan Walesa Ashley Williams vjeruje da je utakmica protiv Hrvatske ključna za održanje nada u odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazil 2014. godine

Wales je u posljednje četiri utakmice upisao tri pobjede, a jedan poraz upisao je prošlog listopada upravo od Hrvatske (2-0). Dvjema pobjedama nad Škotskom Wales je skočio na treće mjesto skupine A, ali za Hrvatskom i Belgijom zaostaje velikih sedam bodova.

Williams smatra da Wales večeras mora pobijediti, jer će se u protivnom ugasiti i posljednja iskra nade koja tinja za dodatne kvalifikacije.

'Prije svega želimo pobijediti. Nakon toga ćemo razmišljati gdje smo i što smo. Udaljeni smo sedam bodova od vodećih reprezentacija i ova pobjeda nam je prijeko potrebna. Vjerujem da možemo do tri boda,' rekao je Williams za Daily Post.

'Hrvatska igra sjajno. Bori se s Belgijom za prvo mjesto u skupini, te jamačno želi tri boda i s Libertyja. No, pričekajmo sutra ujutro da vidimo kakvo će biti stanje na tablici,' zaključio je kapetan Walesa.

Otočka reprezentacija imat će na raspolaganju svog najbolje igrača Garetha Balea, koji se oporavio od virusa i ozljede stopala, te je odradio kompletne treninge u nedjelju i ponedjeljak. Olakotna okolnost za našu reprezentaciju bit će neigranje Aarona Ramseyja, koji je u utakmici protiv Škotske zaradio crveni karton.