SVE RASPRODANO

'Modro' ludilo u potpunosti obuzelo Zagreb: Ni dodatne tribine nisu bile dovoljne

28.08.2018 u 15:44

Bionic
Reading

U posljednjem dvoboju kvalifikacija za Ligu prvaka Dinamo će igrati pred potpuno rasprodanim Maksimirom protiv Young Boysa, a čak ni dodatne tribine nisu bile dovoljne da do ulaznica dođu svi zainteresirani...

U Zagrebu već dugo nije vladalo 'modro' ludilo kao uoči uzvratnog dvoboja protiv Young Boysa, nakon 1:1 u Bernu prošle srijede.

  • +11
Young Boys - Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/PIXSELL

Ono što nisu prethodnih godina uspjeli ni Arsenal ni Bayern ni Porto uspio je švicarski protivnik ovog utorka: u potpunosti napuniti stadion.

Zaslužne su za to povoljne ulaznice koje su se mogle nabaviti za 30 ili 40 kuna, ali i zdravija situacija u klubu ovog ljeta, kao i dolazak Nenada Bjelice kao novog trenera kojem Zagrepčani čini se vjeruju da može napraviti europski iskorak.

Očekuje se na stadionu gotovo 30 tisuća ljudi, a Dinamo nije uspio zadovoljiti sve zainteresirane niti otvaranjem dvije dodatne tribine: zapadom gore i sjeverom dolje. Sve ulaznice su rasprodane, a one koje su se pojavile na crnom tržištu silno su skupe i teško da će se prodati.

U svakom slučaju, 'modri' će utakmicu vrijednu 15 milijuna eura nagrada od Uefe igrati u atmosferu kakvu su samo mogli poželjeti i sve je spremno za veliko slavlje na Maksimiru...