nema milosti

Real izigrao Sevillu i ugrabio napadača koji je po ukusu novog trenera

28.08.2018 u 17:11

Bionic
Reading

Španjolski dnevnik Marca javlja kako je Real odlučio vratiti u svoju momčad Mariana Diaza koji je već pristao iz Lyona preći u Sevillu, no madridski klub odlučio je upropastiti taj posao...

Real već dugo nije na pravi način pojačao ofenzivu svoje momčadi, a odlaskom Cristiana Ronalda te sezonu prije Alvara Morate pojavio se ozbiljan deficit napadača.

  • +3
Europski Superkup: Real M. - Atletico M. Izvor: Pixsell / Autor: Marius Becker/DPA/PIXSELL

Julen Lopetegui mladog Viniciusa Juniora poslao je igrati u treću ligu za Real Castillu, unatoč tome što ga je madridski klub platio čak 45 milijuna eura.

No, dnevnik Marca saznaje kako je novi trener Reala ipak našao napadača po svom ukusu i preoteo ga u zadnji čas Sevilli.

Radio se o Marianu Diazu, 25-godišnjem napadaču koji je prošao madridsku omladinsku školu pa uz odštetu od 8 milijuna eura potpisao 2017. godine za Lyon. Sve je ovog ljeta Španjolac s putovnicom Dominikanske republike dogovorio sa Sevillom i trebao je preći u Andaluziju uz 30 milijuna eura odštete, ali Real je upropastio taj posao.

Naime, zadržao je 'kraljevski klub' određena prava na svog bivšeg nogometaša i iskoristio to da ga vrati u svoje redove, uz odštetu od 22 milijuna eura plus bonuse.

Potvrdio je takav scenarij i predsjednik Seville Pepe Castro pa je Lopetegui dobio napadača po svom ukusu u samoj završnici prijelaznog roka te pritom naljutio svog španjolskog rivala...