u njemačkoj zabrinuti

Ante Rebić nakon Svjetskog prvenstva nikako da se vrati igranju nogometa

28.08.2018 u 16:40

Bionic
Reading

Napadač Eintrachta Ante Rebić uz probleme s gležnjem na početku nove sezone ima i ozljedu aduktora pa vrlo vjerojatno neće nastupiti ni sljedećeg vikenda protiv Werdera, a briga je to i za izbornika Dalića uoči okršaja sa Španjolskom u Ligi nacija...

Podsjetimo, 24-godišnji napadač proslavio se u finalu njemačkog Kupa s dva pogotka kojima je potopio Bayern i Eintrachtu potkraj svibnja donio prvu titulu nakon punih 30 godina.

  • +25
Hrvatski nogometaš Ante Rebić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odličan je Rebić bio i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a nakon osvojenog srebra vjerovalo se da će biti prodan u neki od najjačih europskih klubova, no to se ipak nije dogodilo ovog ljeta. Umjesto transfera produžio je ugovor s klubom iz Franfurta.

No, Ante u novoj sezoni još uvijek nije odigrao niti minute za Eintracht.

Problem je ozljeda gležnja uz koju su se pojavili i problemi s aduktorom pa dnevnik Kicker tvrdi kako neće biti spreman niti za utakmicu s Werderom ovog vikenda.

Nije to dobra vijest niti za Zlatka Dalića koji za desetak dana mora pronaći pobjedničku momčad za dvoboj sa Španjolcima u Ligi nacija, a Mandžukić mu se oprostio od reprezentacije, dok Kramarić i Rebić imaju problema s ozljedama. Prilika je to za dokazivanje na velikoj sceni Santiniju, Livaji i Čopu...