KRALJEVSTVO ZA MAJSTORA

Modrić si golčinom još više nabio cijenu

10.05.2010 u 08:33

Bionic
Reading

Jedna od zvijezda ljetnog prijelaznog roka bit će zasigurno i hrvatski reprezentativac Luka Modrić. Dobre igre u Tottenhamu privukle su i moćne klubove poput Manchester Uniteda pa 'spursi' priželjkuju da bivši veznjak Dinama potpiše novi ugovor

Ovih dana sve je idealno oko Luke Modrića. Jedna od Bilićevih uzdanica izborila je Ligu prvaka s Tottenhamom, Manchester United je pokazao zanimanje za njega (25 milijuna funti), a njegov sadašnji klub prema pisanju engleskih medija nudi mu novi puno bolji ugovor. Stari veže Modrića uz klub do ljeta 2014, a novi bi ga zadržao na White Hart Laneu godinu dana dulje. Naravno, uz nekoliko stotina tisuća eura godišnje više na računu.

Bez obzira na to što je Tottenham prvenstvo završio porazom od Burnleyja (4:2), Modriću će i zadnjih devedeset minuta prvenstva ostati u dobrom sjećanju. Bivši igrač zagrebačkog Dinama u 32. minuti postigao je jedan od najljepših pogodaka sezone te tako samo potvrdio da 'spurse' čeka prava muka u odbijanju zainteresiranih kupaca kojima novac nije problem.