SAMO RAD

Modrić otkrio tajnu; evo zašto Real ne zna za poraz

07.01.2017 u 15:44

Bionic
Reading

Real Madrid je u samo tri dana ostvario dvije uvjerljive pobjede, prvo je u Kupu kralja svladao Sevillu 3:0, a u subotu je u prvenstvu razbio Granadu 5:0...

'Trener traži da visoko pritišćemo protivnika, a s obzirom na to da smo fizički dobro pripremljeni, to možemo raditi. Moramo nastaviti u istom ritmu', izjavio je Luka Modrić nakon što je 'kraljevski klub" pobijedio Granadu 5:0.

'Odigrali smo dobru, kompletnu, utakmicu. Jako smo zadovoljni početkom godine i onime što smo napravili', rekao je kapetan hrvatske reprezentacije i jedan od nezamjenjivih članova momčadi Reala koji je prije tri dana pobijedio Sevillu 3:0 u prvoj utakmici osmine finala španjolskog kupa.

'Uoči utakmice protiv Seville smo kvalitetno trenirali pa smo dobro započeli ovu godinu. To je najvažnije. Dobar rad na treninzima se vidi na terenu', napomenuo je Modrić i dodaje:
'Imali smo odmor od tjedan dana, a kada smo se vratili napravili smo mini-pripreme. Zato sada imamo snage što se vidi u utakmicama.'

Jedan od čelnika kluba, legendarni Emilio Butragueno, rekao je kako je ove sezone najvažnije osvajanje titule španjolskog prvaka. Real Madrid je posljednji put osvojio prvenstvo još 2012. godine, tri mjeseca prije nego je Modrić došao u Madrid iz londonskog Tottenhama.

Upitan o defenzivnom veznom Casemiru, koji se vratio nakon duljeg izbivanja zbog ozljede, Butragueno je rekao:
'Moćan je u skok-igri, uspostavlja ravnotežu te Modriću i Kroosu omogućava slobodu u kreiranju igre.'