španjolci hvale luku

Modrić kreirao gol o kojem se priča: Ovo treba Realu u finalu Lige prvaka!

20.05.2018 u 10:30

Bionic
Reading

Luka Modrić proglašen je od dnevnika Marce najboljim igračem Reala u remiju s Villarrealom, a akcija u kojoj je Gareth Bale njegovu asistenciju pretvorio u krasni dribling i pogodak najljepši je bio trenutak subotnje utakmice...

Real je neslavnim remijem zaključio svoju sezonu u Primeri i ostao na trećem mjestu na konačnoj tablici, iza Barcelone i Atletica.

  • +4
Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, uoči finala Lige prvaka u Kijevu sljedeće subote protiv Liverpoola pokazao je 'kraljevski klub' i mnogo toga pozitivnog, prije svega dok je igrom na terenu rukovodio Luka Modrić, u prvi sat vremena susreta.

Naš 32-godišnji veznjak proglašen je najboljim u redovima madridskog kluba protiv Villarreala, a 'Žuta podmornica' je zabila svoja dva pogotka i izjednačila na 2:2 tek kad je izašao iz igre.

'Izvanredan je. Čim izađe iz igre, momčad pada. On bi trebao napisati vodič kako pobijediti u finalu Lige prvaka,' piše najugledniji španjolski sportski dnevnik Marca.

Za oko je zapela akcija koju je upravo započeo Modrić proigravanjem, a nastavio Gareth Bale vještim driblingom i realizacijom u 11. minuti. Velšanin se mučio s ozljedama i formom tijekom cijele sezone, ali sad je Zidane na kušnji da ga gurne u prvi plan u ključnoj utakmici sezone protiv Liverpoola.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

'Još jedna fantastična utakmica kojom je zadao Zidaneu dodatne glavobolje. Pogodak, kretanje, kombinacije sa suigračima... Sve što se od njega traži, u pravom trenutku,' komentar je kolega iz Marce koji naglašavaju da trener Reala ima teški izbor između Benzeme, Balea i Isca, uz Asensija i Vazqueza koji vrebaju iz drugog plana, a mjesta u udarnoj momčadi uz Ronalda ima samo za dvojicu...