IAKO JE ZAKUHAO DRAMU

'Modrić je jedino dobro što se dogodilo Realu!'

11.03.2015 u 09:53

Bionic
Reading

Španjolski mediji oštro kritiziraju nastup nogometaša Reala u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Schalkea te naglašavaju kako je povratak Luke Modrića jedina dobra vijest s utakmice…

Luka je nakon 114 dana izbivanja konačno istrčao na teren u jednoj službenoj utakmici. Kako je bilo i najavljeno, odigrao je posljednjih pola sata u susretu koji je trebao biti tek ekshibicija, s obzirom na 2:0 prednost iz prvog susreta, no pretvorio se u dramu.

'Real je prošao u četvrtfinale, ali bila je to užasna noć za Bernabeu koji nije očekivao ovakve muke. Jedina pozitivna stvar bio je povratak Luke Modrića, jedino zbog čeka su navijači zadovoljni išli kući,' naglašava španjolska Marca i dodaje kako je jedino hrvatski veznjak doživio ovacije u utakmici koja je mogla za klub biti i tragična.

Iako zbog teške ozljede tamošnji mediji imaju obzira prema Luki, nisu mu propustili zabilježiti pogrešku koja je dovela do četvrtog pogotka gostiju.

'Real je s njim imao više loptu u nogama, ali njegova nesretna lopta završila je kod Huntelaara što je dovelo u pitanje prolazak dalje,' piše najpoznatiji španjolski sportski medij.

Vjeruje se da će za vikend protiv Levantea Modrić dobiti 60 minuta, a za deset dana na Camp Nouu igrati cijelu utakmicu.