strašna majstorija

Modrić izludio zvijezdu ManUtda: Potez koji je zadivio navijače Reala!

24.07.2017 u 08:58

Bionic
Reading

Luka Modrić možda je odigrao tek jedno poluvrijeme protiv Manchester Uniteda ove nedjelje, no bilo mu je to dovoljno da pokaže da je veznjak svjetske klase, a posebno će ga pamtiti Marouane Fellaini...

Naš 31-godišnji reprezentativac trebao bi i u novoj sezoni biti ključni igrač Real Madrida u sredini terena, a u Santa Clari je ove nedjelje odigrao svoju prvu utakmicu predsezone protiv Manchester Uniteda.

Iako je Real Madrid izgubio nakon očajnog izvođenja penala, navijači madridskog kluba ipak su imali prilike uživati tijekom susreta, a posebno zbog majstorija našeg Luke koji je ponovo diktirao igru i isticao se lijepim potezima.

U pamćenju ostaje prekrasan dribling kojim je prošao pokraj Marounea Fellainija u 14. minuti i pritom potpuno izludio veznjaka Mourinhove momčadi te postao jedna od glavnih vijesti u španjolskim medijima.

Dribling Modrića Autor: Youtube

U drugom poluvremenu Modrić je napravio mjesta Kovačiću i mlađim kolegama, a od njega se očekuju nove majstorije u četvrtak protiv Manchester Cityja, kao i u nedjelju protiv Barcelone...

Modrić protiv ManUtda Autor: Youtube
  • +17
Luka Modrić Izvor: Reuters / Autor: HEINO KALIS