TRUD SE ISPLATIO

Modrić dočekao svoj trenutak slave u Primeri!

15.10.2014 u 18:14

Bionic
Reading

Luka Modrić nominiran je među tri kandidata u izboru za najboljeg veznjaka Primere prošle sezone. Protivnici su mu Gabi Fernandez iz Atletica te Sergio Busquets iz Barcelone…

Španjolska nogometna liga vrvi s vrhunskim veznjacima, ali Luka Modrić se našao u društvu probranih i kandidat je za titulu najboljeg veznjaka Primere prošle sezone . Hrvatski reprezentativac osvojio je Ligu prvaka i Kup kralja te bio jedan od ključnih kotačića Ancelottijeve momčadi u šampionskom pohodu.

Veznjak Atletica Gabi Fernandez također se našao na listi. Kapetan crveno-bijelih odigrao je fantastičnu sezonu u kojoj je poveo svoj klub do osvajanja domaćeg prvenstva, čemu se malotko nadao.

Treći kandidat je Sergio Busquets iz Barcelone koji nije osvojio niti jedan trofej, ali zbog upornog i vrlo uspješnog rada u defanzivnom dijelu veznog reda Katalonaca našao se u izboru za najboljeg veznjaka.

Na ovoj listi nema Inieste, Kokea niti našeg Ivana Rakitića, ali postoji druga, za najboljeg ofenzivnog veznjaka, na kojoj se nalaze ova tri igrača.

S obzirom da je Gabi upleten u skandal s namještanjem utakmice iz doba kad je bio u dresu Zaragoze, a Busquets nije ništa osvojio prošle sezone, Modrićevi izgledi za osvajanje ove titule su jako dobri.