Bomba iz Splita

'Modri' u redovima najvećeg rivala pronašli veliko pojačanje; Dinamo Hajduku za najveću zvijezdu ponudio 2.7 milijuna eura i Atiemwena

06.10.2020 u 12:57

Bionic
Reading

Dinamo je navodno Hajduku ponudio 2.7 milijuna eura i Atiemwena za Jaira, no ta je ponuda odbijena

Prijelazni rok u većini zemalja je završen, ali u Hrvatskoj još uvijek traje. Odlukom HNS-a prijelazni će rok ove sezone trajati do 19. listopada pa klubovi Hrvatski Telekom Prve lige imaju još vremena za pojačati svoje redove.

Dalmatinski portal je lansirao pravu senzaciju. Oni tvrde kako je Dinamo htio dovesti pojačanje iz najvećeg rivala Hajduka. Navodno je iz Zagreba u Split poslana ponuda od 2.7 milijuna eura za Jaira, a ista je ponuda uključivala i Atiemwena koji je trebao obući dres Hajduka u slučaju pozitivnog ishoda.

Isti izvor piše kako je ponudu koja je stigla u ponedjeljak Hajduk odbacio. Sportski direktor Hajduka Ivan Kepčija, koji je ranije radio u nogometnoj školi Dinama i u varšavskoj Legiji, je o ponudi obavijestio Nadzorni odbor koji je nakon vijećanja odlučio kako bi klub tu ponudu trebao odbiti.

Jairo de Macedo da Silva je inače na Poljud stigao na ljeto 2018. godine iz grčkog PAOK-a za 300.000 eura. Od tada je 28-godišnji napadač za 'bijele' nastupio 80 puta i zabio 24 gola, te upisao 18 asistencija. Dinamova je ponuda od 2.7 milijuna eura + Atiemwen odbijena, no do kraja prijelaznog roka je još dosta vremena pa nije isključeno da Jairo na kraju preseli u Zagreb.

Pogledajte još jednom najbolje golove 7. kola HT Prve lige.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.