TRIJUMF LUISA ENRIQUEA

Moćni Španjolci preokretom sredili Englesku na Wembleyju i pokazali što čeka Hrvatsku

08.09.2018 u 22:43

Bionic
Reading

U prvoj utakmici skupine 4 elitnog ranga Lige nacija španjolska nogometna reprezentacija svladala je Englesku na Wembleyju rezultatom 2:1, tri dana uoči dvoboja s Hrvatskom u Elcheu...

Dvoboj ove subote u Londonu pokazao je da se Hrvatska nalazi u izuzetno snažnoj skupini elitnog ranga Lige nacija. Englezi i Španjolci odigrali su odličnu utakmicu, a novi izbornik 'furije' Luis Enrique u svojem debiju je zabilježio pobjedu.

  • +3
Liga nacija A, skupina 4: Engleska - Španjolska Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Bio je to susret u kojem su gosti imali loptu u nogama, ali Englezi su bili ti koji su u 11. minuti iz prve prave prilike došli do vodsta. Shaw je tada krasnom prizemnom loptom pronašao Rashforda kojem nije bilo teško iz blizine svladati De Geu.

Samo dvije minute kasnije Španjolska je uzvratila. Rodrigo je povratnom loptom pronašao Saula koji je zabio pokraj Pickforda.

U 32. minuti dogodio se ključni trenutak susreta. Engleska obrana je zaspala, a Rodrigo je nakon ubačaja Thiaga zabio pobjednički pogodak.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao, poništen je gol Rosea u 97. minuti pa Španjolci s tri osvojena boda čekaju dvoboj s Hrvatskom u utorak u Elcheu, u kojem bi se eventualnom pobjedom značajno približili plasmanu na završni turnir Lige nacija...

Liga nacija A, skupina 4:

Engleska - Španjolska 1:2 (Rashford 11 / Saul 13, Rodrigo 32)