SuperSport HNL

Mnogi su ostali iznenađeni kad je objavljeno tko će suditi nedjeljni derbi Dinama i Rijeke

16.03.2023 u 12:39

Bionic
Reading

Povjerenik za suđenje Ivan Novak odredio je suce za 26. kolo SuperSport HNL-a, a na terene se ovog vikenda vraćaju strani suci

Derbi 26. kola SuperSport HNL-a u nedjelju (19. ožujka, 17.30 sati, MAXSport 1, MAXtv) na Maksimiru igraju Dinamo i Rijeka, a povjerenik za suđenje Ivan Novak odredio je suce.

I baš se u ovom kolu na domaće nogometne terene vraćaju strani suci, pa će derbi Dinama i Rijeke suditi Ciprani. Glavni sudac će biti Menelaos Antoniou (27), pomoćnici su mu Socratous Kyriakos i Komodromos Iraklis, a u VAR sobi će biti Kostas Rovertas.

Menelaos Antoniou već je ove sezone dijelio pravdu na HNL travnjacima, početkom studenog prošle godine u 16. kolu SuperSport HNL-a sudio je derbi Hajduka i Osijeka na Poljudu.

  • +10
Nogomet: Istra 1961 - Dinamo, utakmica 12. kola SuperSporta HNL-a Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic

Relativno mladi sudac navodno je jedan od najnadarenijih ciparskih djelitelja pravde, a ove je sezone sudio i jedan susret danske Superlige (Horsens-Viborg 0:3). Ukupno je ove sezone sudio 11 susreta, od toga sedam u ciparskom prvenstvu, po jednu u Hrvatskoj i Danskoj te jednu u kvalifikacijama za EURO U-17.

Antoniou je na tih 11 utakmica podijelio 36 žutih kartona i niti jedan crveni, a dosudio je i pet penala.

Program 26. kola SuperSport HNL-a u petak od 17 sati otvaraju Varaždin i Gorica, a na tom će susretu glavni sudac biti Jakov Titlić, a u VAR sobi Patrik Kolarić.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

U subotu se igraju dvije utakmice. Od 16 sati igraju Osijek i Šibenik, taj će susret suditi Ante Čulina dok će Fran Jović biti na VAR-u. Nakon njih od 18.10 na teren izlaze Hajduk i Slaven Belupo kojima će pravdu dijeliti Dario Bel uz asistenciju Marija Zebeca u VAR sobi.

U nedjelju od 15 sati igraju Istra 1961 i Lokomotiva, a taj susret sudi Igor Pajač, dok je u VAR sobi Duje Strukan.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.