PARPARYAN VS. MILANOVIĆ

Mladi Splićanin dio Cro Copovog spektakla

01.03.2012 u 16:00

Bionic
Reading

Svjetskom prvaku It's Showtime promocije i jednom od najboljih boraca svijeta u kategoriji do 86 kilograma, Sahaku Parparyanu, na Cro Cop Final Fight priredbi u Zagrebu 10. ožujka de se suprotstaviti Splićanin Toni Milanović

To je bila i posljednja nepoznanica na cijelom popisu borbi za borilački spektakl koji slijedi za desetak dana. Ovaj mladi hrvatski borac je višestruki prvak Hrvatske u low kicku, a najveći je uspjeh ubilježio prošle godine kada je na Svjetskom prvenstvu u kick boksu, koje se održalo u Skopju, osvojio srebrnu medalju u kategoriji do 91 kilograma.

Milanovića smo prije samo nekoliko tjedana mogli vidjeti u akciji na prvoj priredbi borilačke promocije Veni Vidi Vici Fight, kada je sudačkom odlukom pobijedio iskusnog domaćeg borca Igora Mihaljevida.

Posao će mu ipak biti mnogo teži protiv Armenca Parparyana koji je u profesionalnoj karijeri ubilježio čak 48 borbi uz impresivan score od 37-7, iako je samo dvije godine stariji od Milanovića (21).

Posebno dobro Parparyan je izgledao u zadnjem dvoboju kada je It's Showtime priredbi u Leeuwardenu, početkom ove godine, svladao Marokanca Mourada Bouzidija. Bila je to četvrta pobjeda u nizu za popularnog 'Haka'.