POZIV ŽIVOTA

Mladi Kolumbijac iz Hajduka na slavnu Maracanu?

21.04.2016 u 20:10

Bionic
Reading

Vijest s primjesom senzacije dolazi iz Splita, čini se kako je pred Hajdukovim članom rezervne momčadi prilika koja mu može odrediti nastavak karijere

Nicolas Llanos, tvrdi Slobodna Dalmacija, je dobio informaciju iz Kolumbije kako se nalazi na širem popisu izbornika za nastup na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru ovoga ljeta.

Riječ je o 20-godišnjem ofenzivnom veznjaku Hajduka B, koji je rođen u Rijeci. Otac Kolumbijac i majka Hrvatica zaljubili su se na brodu i s četvero djece danas žive u Splitu. Nicolas je prije dvije godine navodno privlačio pozornost Juventusa i Barcelone koji su ga željeli prebaciti u svoje omladinske pogone, no karijeru je do danas nastavio u Hrvatskoj.

Karijera se nije (barem ne još) rasplamsala prema optimističnim scenarijima, no eventualni nastup za Kolumbiju u Riju mogla bi mu biti velika prilika. Ako je istinita informacija o uvrštavanju na širi popis i ako se uspije nametnuti izborniku. Olimpijske igre odavno su natjecanja na kojima se ispunjavaju snovi. Čak i nogometašima.