Šimun Hrgović

Mlada zvijezda Hajduka o dramatičnim danima: Teško je to prihvatiti...

11.04.2024 u 20:09

Bionic
Reading

Mladi hajdukovac Šimun Hrgović (20) za HDTV najavio je sljedeću prvenstvenu utakmicu protiv Osijeka (nedjelja, 14. travnja, 16.30 sati, MAXSport1, MAXtv) koja će se zbog kazne HNS-a igrati pred praznim Poljudom

Lijevi bek Hajduka Šimun Hrgović (20) je za HDTV prokomentirao je aktualna zbivanja koja su potresla Poljudu te je najavio utakmicu 30. kola SuperSport HNL-a s Osijekom (nedjelja, 14. travnja, 16.30 sati, MAXSport1, MAXtv).

'Teško je prihvatiti da smo ovako završili sezonu', kaže Hrgović te dodaje:

'Motiva neće nedostajati jer Osijek nismo pobijedili na Poljudu ove godine. Idemo po pobjedu. Dobra su ekipa, naprijed imaju Miereza koji donosi energiju. Mislim da mi možemo izaći iz ovoga i pobijediti.'

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Osvrnuo se mladi lijevi bek koji je ove sezone u svim natjecanjima za Hajduk odigrao 24 utakmice i na odlazak predsjednika kluba Lukše Jakobušića te trenera Mislava Karoglana. Umjesto Karoglana, momčad 'bilih' će do kraja sezone voditi njegov pomoćnik Jure Ivanković:

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +46
Rijeka - Hajduk, SuperSport HNL, 7.4.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

'Svaku minutu koju dobijem želim je iskoristiti. Tako razmišljaju i moji mlađi suigrači. Želim se zahvaliti Mislavu i predsjedniku, a Juri želim svu sreću', zaključio je Hrgović.