nikome nije lako

Misteriozna bolest poharala nogometaše PSG-a; Kylian Mbappe otkrio o čemu se radi...

11.03.2019 u 11:39

Bionic
Reading

Nogometaši PSG-a još trpe posljedice šokantnog ispadanja iz Lige prvaka. Većina ih je teško podnijela neuspjeh nakon što ih je prošle srijede u osmini finala LP-a pred njihovim navijačima na Parku prinčeva pobijedio i izbacio Manchester United

Stotine milijuna eura uloženo je u momčad PSG-a, katarski milijarder Nasser Al-Khelaifi još jednu sezonu u nizu morao je priznati poraz te se njegova momčad prije vremena oprostila od Lige prvaka.

No, ove je sezone to bilo posebno bolno jer ih je u osmini finala izbacio Manchester United kojeg je PSG u prvoj utakmici na Old Traffordu svladao 2:0. A United je na uzvrat na Parku prinčeva stigao bez čak desetorice standardnih igrača, trener 'crvenih vragova' Ole Gunnar Solskjaer morao je 'kemijati' kako bi uopće sastavio momčad za tu utakmicu.

I na kraju je United slavio 3:1, njegove rezerve - od kojih je nekima ovo bio prvi nastup u Ligi prvaka - izbacile su momčad u kojoj samo Neymar (ozlijeđen) i Mbappe vrijede više od 400 milijuna eura.

Ispadanje iz Lige prvaka svima je teško palo, a posebice Kylianu Mbappeu. Prošlo je pet dana, rane su još svježe...

  • +4
PSG - Manchester United; Liga prvaka; 6.3.2019. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Zapanjeni smo i nema riječi kojima bih to mogao opisati', kazao je potišteni Mbappe i otkrio što se događa u svlačionici PSG-a. Mnogi njegovi suigrači, kao i on sam, 'podlegli' su tajnovitoj bolesti...

'Istina, nisam uspio zaspati...', započeo je Mbappe i nastavio:

'Patim od nesanice, a mislim da je isti slučaj i s većinom mojih suigrača. Taj nas je poraz baš dotukao...'

  • +10
Kylian Mbappe Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Pitanje je kako će se PSG izvući iz ove krize, za njih je sezona praktički završena jer u francuskom su prvenstvu već obranili naslov prvaka i treba pronaći motiva za 'nevažne' utakmice do kraja sezone.

'Maksimalno smo se zalagali i trenirali naporno da dođemo do osmine finala i onda smo upropastili zabavu. Logično je da smo razočarani, sad treba pronaći snage i odraditi sezonu', zaključio je Kylian Mbappe.