teški dani

Mislav Oršić nije ni blizu prvih 11 S'hamptona; izjave trenera najbolje govore koliko je njegova situacija loša

16.03.2023 u 15:55

Bionic
Reading

Southampton se i dalje grčevito bori za ostanak u ligi, a sad je jasno kako trener 'svetaca' Rubel Selles u toj borbi ne računa na Mislava Oršića (30)

Southampton je najlošija momčad Premiershipa, na samom je dnu prvenstvene ljestvice s tek 22 osvojena boda u 27 odigranih utakmica. Uz Everton i W'hampton 'sveci' imaju najlošiji napad u ligi, a baš zbog toga je ove zime iz Dinama doveden Mislav Oršić (30).

Stigao je kao spasitelj, ali do sada je Oršić odigrao samo jednu jedinu utakmicu u prvenstvu te po dvije u FA kupu i Liga kupu. Bez učinka...

Istina, nije imao ni sreće, na treningu je zaradio potres mozga, a nakon toga izgubio i ono malo povjerenja kojeg je imao kod trenera Rubela Sellesa koji je početkom veljače preuzeo momčad S'hamptona.

Koliko je loše? Pa u posljednjoj utakmici Mislav Oršić nije bio u konkurenciji. Kao ni Duje Ćaleta-Car. A S'hampton je doma izgubio od Brentforda 2:0.

O situaciji s Mislavom Oršićem ponovno je govorio trener Rubel Selles...

'Oršić nije u momčadi jer nam je roster velik. To je moja odluka, neki drugi igrači su ispred njega', kaže Selles i dodaje:

'S njim često razgovaram, poštujem sve igrače, pa tako i njega. Nastojim biti jasan u svojim stavovima i prema ostalim igračima koji se jako trude.'

Čitajući između redova, čini se da Oršić neće tako brzo vidjeti prvih 11 'svetaca'.