NBA ZVIJEZDE PUNE BATERIJE

Mišićavi LeBron i Dwyane izazvali stampedo na plaži!

20.05.2013 u 16:22

Bionic
Reading

Zvijezde NBA momčadi Miami Heat Dwyane Wade i LeBron James slobodan iskoristili su za uživanje na plažama sunčanog Miamija

S obzirom na to da prvu utakmicu finala istočne konferencije protiv Indiana Pacersa igraju tek u srijedu, suigrači i dobri prijatelji iz reprezentacije SAD-a Wade i James vikend su proveli uživajući u pješčanoj plaži i kupanju u moru.

Njihova pojava na poznatoj plaži, kao što je bilo i za očekivati, izazvala je pravi stampedo među obožavateljima željnih zajedničke fotografije, a u kratko vremenu na plaži se pojavio i velik broj paparazza kako bi snimili mišićava tijela NBA zvijezda.

Bilo je i vriska žena koje nisu mogle ostati ravnodušne kada su Wade i James zaigrali s društvom odbojku na pijesku, a zvijezde Heata sve su pratile sa smiješkom.

Navijači Heata mogu se samo nadati kako su njihovi najbolji igrači slobodne dane dobro iskoristili kako bi napunili baterije za teške utakmice koje slijede. Ipak kreću u obranu titule i pred njima je još najmanje osam jako teških utakmica…