tužna godišnjica

Ćiro Blažević emotivnom se objavom prisjetio Cice Kranjčara: Živjet ćeš Cico moj, živjet ćeš toliko koliko će Dinamo živjeti, a to je vječno!

01.03.2022 u 21:33

Bionic
Reading

S posebnim se emocijama 'trener svih trenera' Miroslav Ćiro Blažević na prvu godišnjicu smrti prisjetio Zlatka Cice Kranjčara koji nas je napustio na današnji dan 2021. godine: Kao da sam sina izgubio...

'Ne znam da me nešto toliko rastužilo kao vijest koju sam primio prije točno godinu dana, da je Cico umro. Francuzi kažu da u takvim situacijama samo šutnja ima svoje mjesto. Ali, nemoguće je ne kazati sve ono što pripada ovome hrvatskom velikanu što je bio Cico Kranjčar', započeo je Miroslav Ćiro Blažević emotivnu objavu na društvenim mrežama te dodao:

'Citirat ću njegovog prijatelja, suradnika i suigrača Ivkovića koji je rekao: 'Cico je bio veliki igrač, veliki trener, ali i veliki gospodin.' Da, to je, lakonski rečeno, uistinu karakteriziralo našeg velikana. Bez njega nikad ne bi uspjeli ‘82. godine razveseliti toliko hrvatski puk. Čekao sam ga da dođe u drugom dijelu prvenstva, bio je u vojsci i, danas odgovorno tvrdim - vrlo teško bi osvojili prvenstvo da nije bilo Cice i njegovih golova. Sretan sam da smo u to vrijeme napravili tako veliki rezultat i da smo bili jedna obitelj! Dovoljno sam star da sam izgubio sve svoje najmilije, ali smrt našeg Cice me je bila pogodila kao da sam sina izgubio', napisao je Ćiro i svoju objavu zaključio:

'Nije bio samo nogometaš, bio je i čovjek s karizmom. Sa svojom čestitošću jer je uvijek ostao muž, otac, dostojanstven i veličanstven. Išao je s malim Nikom na stadion, a ja sam mu bio trener. Gledam ga i kažem, 'Cico, što misliš, hoću li i njega trenirati'. To je bilo smiješno tada. Slučaj je, međutim, htio da sam i njega trenirao. Bio je isto tako veliki igrač.

Živjet ćeš Cico moj, živjet ćeš toliko koliko će Dinamo živjeti, a to je vječno!'