INCIDENT NAKON POBJEDE

Mirko poslao na pod i 'Divlju zvijer', u ringu nastao kaos...

31.12.2014 u 15:21

Bionic
Reading

Nakon druge uzastopne pobjede Mirka Filipovića protiv japanskog izazivača Satoshija Uishiija nastala je 'kavga' u ringu u kojemu su sudjelovali timovi obaju boraca i osiguranje, dok je također prisutni legendarni Fedor štitio jedinu ženu u ringu

Mirko Filipović je Uishiija onesposobio ubitačnom serijom udaraca u 'stojci' na samom isteku druge runde. Nakon određenih problema na parteru u početnoj fazi dvoboja hrvatki borac je pokazao raskoš svojih udaraca i sudac je morao prekinuti meč zbog dobrobiti uzdramog Japanca.

Dok je ošamućeni Ishii vidao rane u kutu ringa jedan od njegovih trenera, nekada sjajni borac Kazuyuki Fujita odlučio je sam 'okušati sreću' protiv Mirka. Unosio mu se u lice, te ga udario i čelom na što ga je Filipović tako odgurnuo da se 114 kg težak borac stropoštao na pod. Podigao se i u stilu američkih wrestlera skinuo majicu prije nego što je krenuo u obračun s još uvijek mirnim Filipovićem. Odmah su uskočili (snimka incidenta u poveznici ispod teksta) Stipe Drviš i ostali članovi Mirkovog tima koji su zauzdali Fujitu, nekada poznatog pod nadimkom divlja zvijer.


Krenula je kavga, ali osiguranje događaja uspjelo je držati suprotstavljene strane razdvojenima, te spriječiti eskalaciju nasilja. Mirko se čitavo vrijeme držao po strani, ali u svakom trenutku je očima pratio Fujitu i bio spreman na eventualnu novu ludost bijesnog trenera. Srećom, Fujitu su umirili ljudi iz njegovog stožera i sve je nakon manje od minute prestalo.

U ringu je u vrijeme incidenta bio i legandarni ruski borac Fedor Emelianenko koji je uz smiješak pratio situaciju. Usput je tijelom zaštitio i jedinu ženu u ringu koja se, bez obzira što se događalo nedaleko od nje, morala osjećati prilično sigurnom...