ODLAZAK IZ ITALIJE

Miriše na senzaciju! Velikan europskog nogometa ušao u borbu s engleskim klubovima i preotima im Marcela Brozovića; evo kakav su mu ugovor ponudili

06.11.2021 u 07:53

Bionic
Reading

Sve je izglednije kako Marcelo Borozović neće nastaviti svoju karijeru u Interu, a lista zainteresiranih kupaca sve je duža

Hrvatski reprezentativac je u Interu od 2015., te je do danas postao jedan od nezamjenjivih igrača. No toj ljubavi polako dolazi kraj, jer se dvije strane ne mogu dogovoriti oko produljenja suradnje, a zapelo je oko novca. Brozović traži pet milijuna eura, a 'nerazzurrima', opterećenima financijskim problemima, to je puno.

Naš veznjak zaslužuje taj novac i postoji mnogo klubova koji su ga spremni dati, a zadnjih tjedana Brozović se povezivao s klubovima iz Premiershipa, prvo su se spominjali Manchester United i Chelsea, pa Newcastle, a zatim i Tottenham.

No u borbu s bogatim engleskim klubovima odlučio se je umiješati još jedan velikan europskog nogometa – madridski Atletico. Prema zadnjim informacijama Španjolci su već napravili prvi korak te su ponudili Brozoviću ugovor na dvije godine plus još jednu, a sada se čeka odgovor hrvatskog reprezentativca.

  • +9
FC Sheriff - Inter Milano, Liga prvaka, 3.11.2021. Izvor: EPA / Autor: Dumitru Doru

No on se ne treba žuriti, kao što se primjećuje Europa se otima za njegove nogometne vještine, a Inter je nemoćan da ga zadrži osim ako ne pronađe način da mu isplaćuje pet milja po sezoni.