SKANDAL IDE DALJE

Miralem Pjanić izbačen iz reprezentacije BiH; Savez objavio priopćenje pa ga izbrisao, a evo što je točno pisalo

16.11.2021 u 21:41

Bionic
Reading

Miralem Pjanić nije bio u kadru za kvalifikacijsku utakmicu protiv Ukrajine, a iz NSBiH su izdali priopćenje koje su nešto kasnije izbrisali

Podsjećamo, zadnjih nekoliko dana za Pjanića su bili itekako teški, prije svega psihološki. Prvo je odigrao loše protiv Finaca, za vrijeme utakmice je i izviždan, a zatim su se pojavile snimke kako se provodi po kafićima.

Iz Saveza su izdali priopćenje u kojem se navode razlozi Pjanićevog neigranja protiv Ukrajine, ključno je bilo kršenje discipline.

'Pjanić večeras neće biti u startnoj postavi niti na klupi za rezervne igrače u susretu protiv Ukrajine. Tako je odlučio izbornik Ivajlo Petev nakon što je obavio razgovor sa Pjanićem. Ne treba zaboraviti činjenicu da je Pjanić u dresu reprezentacije pružao sjajne partije. Njegov postupak koliko god da nije bio primjeren igraču takvog renomea niti patriotizmu koji treba da osjeća svako tko nosi nacionalni dres, ipak treba shvatiti kao posljedicu nedovoljnog psihološkog oporavka nakon svega što mu se dešavalo u posljednjih godinu dana karijere', naveli su iz Saveza.

Međutim, zanimljivo je da priopćenje na stranici Saveza nije dugo zadržalo pošto je izbrisano.

Inače, iako je isključen iz ekipe zbog nediscipline Miralem Pjanić je odlučio ostati uz suigrače na Bilinom polju.