RESPEKT BRAZILCA

Minotauro: Cro Cop je bio jedan od najboljih

09.11.2011 u 11:56

Bionic
Reading

Jedan od najpopularnijih MMA boraca svih vremena Antonio Rodrigo Nogueira osvrnuo se na nedavno umirovljenje Mirka Filipovića nakon poraza na UFC-u 137

Cro Cop je nakon trećeg poraza u nizu u UFC-u odlučio završiti MMA karijeru. Njegov odlazak iz 'slobodne borbe' nije prošao nezapaženo. Sada se je i Minotauro preko jedne društvene mreže poklonio hrvatskom gladijatoru.

'Prošlo je dosta vremena od kada je snimljena ova fotografija. Ovdje sam na slici s Mirkom 'Cro Copom' Filipovićem koji se umirovio nakon UFC-a 137,' piše na Brazilčevom Facebook profilu.

'Mirko je bez sumnje jedan od najboljih boraca u povijesti MMA-ja. Htio sam mu se samo zahvaliti na svemu što je učinio za ovaj sport i čestitati mu na briljantnoj karijeri. Neka Bog bude s tobom Cro Cop,' dodao je Minotauro.

Inače, Minotauro i Cro Cop su se borili jedan protiv drugoga u organizaciji Pride. Bilo je to 9. studenoga 2003. Hrvatski predstavnik je dominirao u prvoj rundi, ali je u drugoj Brazilac napravio preokret i polugom na ruku okončao dvoboj.

Minotauro vs. Cro Cop