KVALITETU TREBA PLATIT

Milan nije odustao od hrvatskog reprezentativca, ali to što talijanski velikan pokušava pomalo je smiješno

06.07.2019 u 14:59

Bionic
Reading

AC Milan nije odustao od hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena koji bi ovog ljeta trebao napustiti Liverpool

Uz Lovrena se zadnjih mjeseci veže nekoliko ponuda, ali ime jednog kluba stano se ponavlja, riječ je o Milanu koji je ozbiljno zagrizao za usluge hrvatskog stopera.

Iako se prije par dana pojavila informacija kako su 'rossoneri' odustali od Lovrena, jer im je skup, te da se okreću srpskom nogometašu Matiji Nastasiću (Schalke) to baš i nije tako.

Talijanski mediji i dalje tvrde da je Milan nastavio lov na Lovrena odnosno da nikada nije ni prestao i da se u petak dogodio sastanak igračevog agenta sa čelnicima Milana Zvonimirom Bobanom, Paolom Maldinijem i Fredericom Massarom.

Zna se da je glavni problem Milana loše financijsko stanje zbog kojeg je i izbačen iz Europske lige za sljedeću sezonu. Klub koji je nekoć bio simbol glamura, kvalitete i uspješnosti, sada ima minus u blagajni i pokušava dovesti vrhunske igrače za male novce ili na posudbu, a to baš ne ide lako.

  • +8
Hrvatski nogometaš Dejan Lovren Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia

Iznos koji u Liverpoolu traže za Lovrena (15-20 milijuna eura) nije uopće velik za igrača takve kvalitete, ali društvu sa San Sira i to je malo previše pa žele još više spustiti odštetni zahtjev. Vidjet ćemo što će na to reći u Liverpoolu, jer se sigurno hrvatskog reprezentativca neće odreći za 'sitniš'.