MEDIJI TVRDILI DRUGAČIJE

Barcelonini mega-transferi pretvorili se u nemoguće misije; jedan zapeo zbog uvredljive ideje s Camp Noua

06.07.2019 u 08:11

Bionic
Reading

Barcelonin predsjednik Josep Maria Bartomeu govorio je o dva velika transfera s kojima se povezuje katalonski klub

Hoće li se Neymar nakon dvije sezone vratiti na Camp Nou s kojeg je otišao u PSG u rekordnom transferu u PSG za 222 milijuna eura? Puno toga se pisalo, a sada je istinu oko cijele priče rekao prvi čovjek Barcelone.

'Mi znamo da Neymar želi napustiti PSG, ali isto tako znamo da PSG ne želi da ode tako da nema mogućnosti da ga se potpiše', jasan je bio Bartomeu.

Nije čista situacija ni s Antoine Griezmannom za kojeg se tvrdilo da je jednom nogom u Barceloni, ali i njegov dolazak iz madridskog Atletica je jako daleko. Zapravo, u ovom trenutku izgleda kao nemoguća misija.

'Našli smo se se u Madridu s predstavnicima Atletica i pitali ih je li moguće pregovarati u vezi Griezmanna', rekao je Bartomeu, ali to nije dobro završilo.

  • +4
Antoine Griezmann Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Odštetna klauzula francuskog napadača pala je sa 200 na 120 milijuna eura, ali u Barceloni su imali nekakvu čudnu, uvredljivu ideju da ga pokušaju dovesti bez odštete odnosno da je naknadno plate. To je naljutilo čelnike Atletica...

'Barcelona se pojavila s prijedlogom da im pustimo Griezmanna, a da oni naknadno nama isplate otkupnu klauzulu. To smo odbili. I Barcelona i igrač su pokazali nepoštovanje prema Atleticu i našim navijačima. Griezmann nas je 14. svibnja obavijestio da će otići na kraju sezone. Onda smo doznali da se on s Barcelonom dogovorio još u ožujku, u danima kada smo igrali u Ligi prvaka protiv Juventusa. Pregovarali su od veljače. Od igrača očekujemo da se s pojavi na pripremama', jasni su bili u madridskom klubu.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia