trebali bi zaigrati u lipnju

Milan našeg Ante Rebića već je četvrti talijanski klub s pozitivnima na koronavirus; ovo nikako ne sluti na dobro

08.05.2020 u 15:05

Bionic
Reading

Talijani su klubovima Serie A od ovog tjedna odobrili povratak treninzima. Većina je odmah i počela s njima, radi se u manjim skupinama, najviše po pet nogometaša istovremeno može biti na terenu s trenerima. Međutim, povratak treninzima zakomplicirao se jer više klubova ima zaraženih igrača. Nakon Fiorentine, Torina i Sampdorije, sada pozitivne na koronavirus ima i Milan.

Rossoneri su se pripremali za povratak treninzima, počelo je okupljanje u Millanelu, ali sada ih je uzdrmala vijest da su u ekipi trojica zaraženih koronavirusom.

Novinar Nicolo Schira je objavio vijest o tome kako su članovi Milana pozitivni na Covid-19, ali nije navedeno da li je riječ isključivo o igračima ili članovima stručnog štaba.

Ranije je Fiorentina objavila da u momčadi ima šestoricu zaraženih, a u Sampdoriji su četvorica bila pozitivna, dok je u Torinu jedan pozitivan.

Podsjećamo da trenutno dres milanskih 'crveno-crnih' nosi naš Ante Rebić. Član Milana je i Alen Halilović, koji je ovu sezonu bio na posudbi u Heerenveenu, a tijekom ljeta bi se trebao pojaviti u klubu na pripremama.

Ove vijesti nimalo ne pomažu klubovima i vodstvu lige koji u lipnju žele nastavak prvenstva.