ŽELJA DINAMOVA VRATARA

Migliore: Lud sam za UFC-om i želio bih trenirati s Cro-Copom

19.06.2013 u 14:50

Bionic
Reading

Dinamo je tijekom prijelaznog roka prilično promijenio igrački kadar, a među prinovama jest i argentinski vratar Pablo Migliore

Njegov 'background', boravak u zatvoru, ali i izgled mangupa svakako privlače pažnju, od toga ne može pobjeći. A u svakodnevnom ophođenju često nestašan poput dječaka. I dok je davao intervju novinaru Sportskih novosti, djelovao je razigrano. No, osim o nogometu, otvoreno je pričao o stvarima od kojih bi mnogi rado pobjegli. Pa tako i o razočarenju što ga je San Lorenzo otpustio nakon afere i boravka u zatvoru?

'Ne, nisam bio razočaran. Znao sam da me traži Dinamo i odlučio sam doći, da je sad pravo vrijeme. Bilo je možda i prije, ali tada nisam došao. Sad jesam'.

Za Sportske je odgovorio i kako mu je život izgledao u Argentini zadnjih mjeseci, zbog optužbi, zatvora...

'Život mi se sasvim okrenuo, to je istina'.

Sad ima 31 godinu, za golmane najbolje godine tek dolaze. Koji su mu dugoročni ciljevi, možda i reprezentacija?

'Ne razmišljam o tome, razmišljam od dana do dana. Shvaćam ovo kao neki novi put kojim sam krenuo, za početak želim da momčad ostvari sve ciljeve koji su nam zadani. Da uđemo u Ligu prvaka, da osvojimo prvenstvo i Kup, da igramo dobar nogomet. A što će poslije biti, hoće li me netko iz Argentine zapaziti, vidjet ćemo'.

Veliki je fan Mirka Filipovića?

'Pratim UFC, lud sam za tim borbama, gledao sam Mirka i navijao za njega. Znao sam da je Hrvat, ali sam mislio da živi u Americi. Kad sam došao u Zagreb i čuo da živi u Hrvatskoj izrazio sam želju da ga upoznam. Nadam se da će biti prilike, kao što se nadam da bih mogao s njim malo trenirati boks. Ako me pusti da treniram s njim'.