POSLJEDICE GRAZA

Michael Ouzas pauzira (najmanje) dva tjedna!

05.11.2012 u 14:30

Bionic
Reading

Golman 'medvjeda' Michael Ouzas napustio je svoja vrata tijekom nedjeljne utakmice Graza i Medveščaka zbog ozljede, a dan kasnije doznali smo i koliko je ona ozbiljna

Michael Ouzas, po učinku najbolji golman Medveščaka ove sezone, u Grazu je u nedjelju doživio ozljedu koja se na prvi mah činila vrlo ozbiljnom, no srećom, dan kasnije utvrdilo se da će mladi Kanađanin uskoro ipak opet biti na ledu.

Ouzas je u ponedjeljak u bolnici Sv. Katarina u Zaboku odradio pregled magnetskom rezonancom i zaključak nadležnih liječnika bio je prilično optimističan.

'Magnetnom rezonancom desne noge igrača utvrđeno je postojanje ozljede mišića desne natkoljenice. Prema predviđanjima liječnička, Ouzas bi se nakon terapija i liječničkog tretmana trebao vratiti treninzima za dva tjedna odnosno biti na raspolaganju momčadi i treneru', izjavio je  Igor Borić, voditelj liječničkog tima Medveščaka i zamjenik ravnatelja specijalne bolnice za ortopediju Sv. Katarina u Zaboku.

S obzirom da u idućih 10-ak dana neće biti utakmica u Ebelu, jer na rasporedu su kvalifikacijski turniri za Olimpijske igre u Sočiju 2014, jasno je da bi Ouzas možda mogao odigrati posljednju utakmicu u Areni koja je na rasporedu 18. studenoga.