GAZDA NA PARKETU

Michael Jordan trenirao s Bobcatsima

11.02.2011 u 10:40

Bionic
Reading

S obzirom na to da je Charlotte Bobcatsima nedostajalo igrača za trening u četvrtak, na parket se spustio gazda kluba. Ne bi to bilo toliko senzacionalno da vlasnik Bobcatsa nije veliki Michael Jordan, koji je igračima Charlottea pokazao zašto je najbolji košarkaš svih vremena

Vijest dana u košarkaškim krugovima glasi – Michael Jordan se vratio na parket! Ali ne radi se o mogućoj senzaciji, već je Jordan odradio trening s momčadi kojoj je vlasnik. Naime, s obzirom da nije bilo dovoljno igrača za trening, veliki Jordan se presvukao i pridružio momčadi na parketu.

'On je Jordan. Razbio nas je na treningu - i dalje je u stanju učiniti to. Istina, malo je sporiji nego kad je igrao, ali i dalje ima fantastičan šut', kazao je Gerrard Wallace novinarima.

Zadovoljstvo time što se gazda, ali i najbolji košarkaš svih vremena, pridružio momčadi na treningu izrazio je i trener Silas.

S obzirom da će Jordan uskoro proslaviti 48. rođendan, zanositi se činjenicom da bi se mogao vratiti na teren je iluzorno. No lijepo je ponekad vidjeti starog majstora na djelu.

Jordan na treningu