britki pero

Metličić oštro odgovorio Horvatu: Lako je biti frajer protiv Danske, a što je s Crnom Gorom? Ako ne možeš biti tu, onda se makneš...

  • Branko Tabak
  • Zadnja izmjena 22.01.2022 23:27
  • Objavljeno 22.01.2022 u 23:11
Bionic
Reading

Samo nekoliko minuta nakon što se u programu RTL televizije izbornik hrvatske rukometne repezentacije obratio kritičarima riječima 'Začepili smo usta onima koji govore da se ne borimo', u studiju RTL ogovorio mu je Petar Metličić.

'Mislim da je najvažnije, kako njemu tako i svim izbornicima da se bave svojim momčadima, a manje onime što je netko govori. Jer, kad imaš zapovjednu odgovornost, onda odgovaraš za nešto i s time se trebaš nositi. Ako ne možeš tu biti, onda se makneš. To je jednostavno tako. Nitko od nas ovdje nikome ne želi ništa loše. Mi samo govorimo ono što vidimo, a to što se dogaša unutar ekipe, imaju sve ekipe. Nakon ovakve utakmice mi da pričamo o tome je jako loše. Mi ne pričamo o lošoj kvaliteti igre naše reprezentacije protiv Crne Gore, nego o tome kako ekipa nije došla na teren i nije se borila protiv jedne puno skromnije ekipe nego što je Danska', zborio je Metličić i nastavio.

'Pa ti si izgubio od Danske. Što se mijenja? Poraz je bio i protiv Crne Gore i protiv Danske. Danas smo znači zadovoljni jer smo bili super protiv Danske, a gdje smo? Idemo kući. Hrvatskoj je najvažnija utakmica bila ona protiv Crne Gore, a ne ova. Lako je biti frajer protiv Danske, a što je s Crnom Gorom? Ono je bilo nedopustivo. Kakva je to izlika nismo se pripremali? Čuj, nismo se pripremali? Za Hansena smo se pripremali, a za Vujovića nismo imali vremena', pitao se legendarni Metličić i ponovno naglasio.

  • +23
EP rukomet: Hrvatska-Danska, 22.1.2022. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Mi ovdje svi želimo dobro hrvatskoj reprezentaciji, ali to su činjenice koje su se desile i koje čovjek, kad radi neki posao, mora prihvatiti jer ima odgovornost. I to je sve. Nitko ovdje nikoga ne mrzi. Ja bih volio da oni budu prvaci svijeta, Europe i Olimpijskih igara 150 puta. Ovo uopće nije bio trenutak da se priča o tome. Svatko traži opravdanje tamo gdje mu je najlakše, a najviše treba gledati u ekipu' - zaključio je svoje izlaganje Metličić.

  • +31
Hrvatski navijači na utakmici rukometnog EP: Hrvatska-Danska Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal