IZBOR SVIH IZBORA

Messijeva cura najljepša nogometna sponzoruša

21.12.2009 u 20:23

Bionic
Reading

Bivša cura legendarnog Marcela Salasa, a danas Lea Messija, proglašena je najseksipilnijom sponzorušom u svijetu nogometnih ljepotica. Luciana Salazar potukla je konkurenciju kao od šale

Upravo onako kako je Leo Messi bez i najmanjih sumnji osvojio glasove za Zlatnu loptu, najcjenjeniju nagradu za najboljeg nogometaša godine koju tradicionalno dodjeljuje France Football, tako je premoćno u izboru za najljepšu WAG-sicu, točnije: sponzorušu, odabrana Messijeva sunarodnjakinja Luciana Salazar.

Jasno, Messijev izbor je kudikamo vredniji, ne samo zato što je riječ o istinskoj nogometnoj veličini i prestižnoj nagradi koju zaslužuju isključivo najbolji od najboljih, nego i stoga jer je Luciana izabrana između niza djevojaka koje su se vezale uz neka nogometna imena pukim slučajem. Taj izbor proveo je španjolski list Sport.

Ipak, kako god netko vrednovao taj izbor ljepote, zanimljivo je da Messi i Luciana već dulje vrijeme izlaze i izmjenjuju nježnosti. Mlada Argentinka svojedobno je ljubovala s Marelom Salasom, slavnim čileanskim nogometašem, što je definitivno i deklarira kao istinsku sponzorušu. Drugo mjesto osvojila je Abi Clancy, zločesta cura Petera Croucha, a slijedi bivša djevojka Cristiana Ronalda, prpošna Nereida Gallardo.

I dok su sve tri spomenute djevojke izravno povezane s nogometašima, na listi od 10 najljepših ima i onih koje zapravo nemaju baš nikakve veze sa sportašima općenito. Tako je na listu ušla Mariann Fogarasy koju su krivo povezivali s Davidom Beckhamom te Nikoleta Lozanova zbog koje je doma, ni kriv ni dužan, puno problema imao Dmitar Berbatov.

Od djevojaka i supruga poznatijih nogometaša u top 10 još su i lijepa Illary Blasi, supruga Francesca Tottija, Alessia Ventura koju je smotao talijanski playboy i kralj jedanaesteraca Filippo Inzaghi te Ariadne Artiles, prijateljica Ikera Casillasa.