TEORIJA GODINE

Messi i Barca optuženi za krijumčarenje oružja

19.03.2012 u 20:17

Bionic
Reading

Igrači Barcelone krenuli su u kontru i napokon slomili otpor žilavog madridskog Reala, no u tvornici ideja u Siriji arhitekti javnog mnijenja su uzviknuli: 'Imamo ih!'

Teorije zavjere nas okružuju jer se zaista i događaju jako čudne i pokvarene stvari, ali sirijska televizija Al Dunya je zaista pretjerala.

Dok je Messi gradio akciju koja će dovesti do gola njihovi novinari su zaključili da u jednom trenutku formacija Barceloninih igrača služi kao mapa za ilegalne rute oružja kojima se opskrbljuju buntovne snage koje žele srušiti predsjednika Bašara al-Assada.

Prema njihovoj teoriji, pozicije igrača određuju lokacije na kojima čekaju krijumčari, a smjer dodavanja lopte su 'sigurne rute' kojima će gerila tražiti potrebno oružje. Tako su, s obzirom da je Messi u središtu teorije zavjere, njegovo dodavanje shvatili kao mjesto preuzimanja i zaključili da se odsad posebno mora pripaziti na mjesto Dir al-Zur.

S obzirom da do prvog travnja ima još punih 13 dana, očito je da Sirijci misle kako Barcini igrači imaju apsolutno nadnaravne sposobnosti. Umjesto da se brinu o protivniku, oni tisuće puta uvježbavaju simultane kretnje kako bi dalekoj vojsci pokazali put do Dir al-Zura. Da stvar bude još neobičnija - gotovo u pravilu i pobijede.

Na 0.37 počinje zavjera godine