SVE JE U REDU

Menadžer demantirao dramatične vijesti o olimpijskom velikanu

09.04.2014 u 11:31

Bionic
Reading

Menadžer umirovljenog velikana svjetskog plivanja Iana Thorpea (31), James Erskine, negirao je medijske napise da se njegov klijent nalazi na odjelu intenzivne njege i da bi mogao izgubiti lijevu ruku...

Podsjetimo, prema pisanju australskih medija, peterostruki olimpijski pobjednik je zadobio infekciju operiranog ramena, zbog kojeg je po dolasku u Sydney hitno prebačen na odjel intenzivne njege. Nedugo nakon toga objavljeno je da su se problemi pojavili nakon operacije u švicarskoj klinici, te da postoji mogućnost da Thorpe izgubi lijevu ruku. No to je sve negirao njegov menadžer.

'To su samo mediji. Thorpe nije više na odjelu intenzivne njege. Osjeća se dobro, ali umorno i sigurno neće biti spreman za izlazak na kavu ili sastanak s Princom Williamom. Sve što je jučer napisano o gubitku ruke su gluposti. U najgorim scenarijima ljudi mogu i preminuti od infekcije, da, ali to nije i Thorpeov slučaj', rekao je Erskine.


'Zadobio je infekciju i to je to. Liječi se i sve će biti u najboljem redu', zaključio je.

Spomenimo i da je prije dva mjeseca Thorpe završio u rehabilitacijskoj klinici u Sydneyju nakon što ga je policija pronašla kako potpuno dezorijentiran pokušava provaliti u vozilo. Njegov je agent objasnio da je Thorpe uzimao antidepresive i još neke lijekove kojima je ublažavao bol u ramenu.