PRIJATELJSKI OGLED

Mega senzacija: Velika Gorica pobijedila Man. City!

20.07.2013 u 09:43

Bionic
Reading

Mlada momčad Manchester Cityja predvođena trenerom Patrickom Vieirom nalazi se u Novigradu gdje se pripremaju za novu sezonu. No, bez obzira na glamur koji prati momčad Cityja, ubilježili su još jedan poraz

Mladi nogometaši velikog i super bogatog Manchester Cityja u Novigradu se pripremaju za novu sezonu. Nakon što su poraženi od mladih nogometaša Osijeka, momčad trenera Patricka Vieire doživjela je još jedan poraz. Bolji od njih bili su igrači Velike Gorice.

Na stadionu trećeligaša Novigrada u prijateljskoj utakmici Velika Gorica je pobijedila Manchester City zahvaljujući pogotku Težaka u 52. minuti koji je tako srušio mladu momčad iz Engleske.

Gorica – Manchester City 1:0
Strijelac: 1:0 Težak (52')

Gorica: Koprić, Jančetić, Mihalj, Sabljak, Šare, Babić, Antolek, Budimir, Težak, Mandarić, Panadić (još su igrali: Šušković, Mlinarić, Peričić, Žutić, Kovačić, Mandić, Milić, Majić, Milas, Lovrić, Vinković)
Manchester City: Laqlor, Drury, Leigh, Bossaerts, Evans. Plummer, Bytqai, Fofana, Rusack Ntcham, Barker (još su igrali: Gunn, Marin, Hanshall, Demaya, Glendon, Mutton)